Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

Orthowaalwijk heeft de administratie uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V. Dit betekent dat u uw declaraties via Netpoint krijgt toegezonden.

Voor de behandelingen ontvangt u van Netpoint een gespecificeerde declaratie. Waar mogelijk worden uw declaratie(s) eerst rechtstreeks ingediend bij de (zorg)verzekeraar. Wanneer een verzekeraar direct aan Netpoint uitkeert, ontvangt u van Netpoint een declaratie voor het onverzekerde gedeelte (eigen bijdrage). Wordt alles vergoed, dan ontvangt u geen declaratie van Netpoint, maar een melding/afrekening van uw verzekeraar.

Indien uw e-mailadres bij Orthowaalwijk bekend is, ontvangt u per e-mail een notificatie dat er een nieuwe declaratie klaar staat vanuit no-reply@netpointfactoring.nl. Wij adviseren u dit e-mailadres in uw contacten te zetten om te voorkomen dat deze mail in uw spambox terecht komt. Tegenwoordig worden de iDeal betalingen verzorgt door Tikkie Zakelijk.

Voor vragen over uw factuur kunt u contact opnemen met Netpoint Factoring (0416-541509) of u kunt een account aanmaken www.uwdeclaraties.nl. Op deze website kunt u tevens een overzicht van uw declaraties vinden dan wel uw betaling verzorgen. Ook vindt u er meer informatie over Netpoint Factoring, de antwoorden op de meest gestelde vragen en de Netpoint Factoring Betalingsvoorwaarden.