Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

Orthowaalwijk heeft de administratie uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V. Dit betekent dat u uw declaraties via Netpoint krijgt toegezonden.

Voor de behandelingen ontvangt u van Netpoint een gespecificeerde declaratie. Waar mogelijk worden uw declaratie(s) eerst rechtstreeks ingediend bij de (zorg)verzekeraar. Wanneer een verzekeraar direct aan Netpoint uitkeert, ontvangt u van Netpoint een declaratie voor het onverzekerde gedeelte (eigen bijdrage). Wordt alles vergoed, dan ontvangt u geen declaratie van Netpoint, maar een melding/afrekening van uw verzekeraar.

Indien uw e-mailadres bij Orthowaalwijk bekend is, ontvangt u per e-mail een notificatie dat er een nieuwe declaratie klaar staat vanuit no-reply@netpointfactoring.nl. Wij adviseren u dit e-mailadres in uw contacten te zetten om te voorkomen dat deze mail in uw spambox terecht komt.

Voor vragen over uw factuur kunt u contact opnemen met Netpoint Factoring (0416-541509) of u kunt een account aanmaken www.uwdeclaraties.nl. Op deze website kunt u tevens een overzicht van uw declaraties vinden dan wel uw betaling verzorgen. Ook vindt u er meer informatie over Netpoint Factoring, de antwoorden op de meest gestelde vragen en de Netpoint Factoring Betalingsvoorwaarden.