Aanmelden

Welkom bij Orthowaalwijk,

Fijn dat u zich aanmeldt voor uw eerste afspraak. Wij helpen graag om voor iedereen een mooie glimlach en een functioneel gezond gebit te realiseren op basis van specialistische orthodontische zorg op het juiste moment. Hieronder leest u meer over uw aanmelding en hoe wij uw aanmelding verwerken.

Zorgverlening op basis van behandelnoodzaak (triage)

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwalitatieve specialistische zorg. In onze behandelingen maken wij gebruik van de groei en ontwikkeling van het kind en proberen wij iedereen op het juiste moment te laten starten met de behandeling. Vandaar dat wij werken met een oproeplijst.

Het juiste moment van aanvang bepalen wij aan de hand van de leeftijd, geslacht en de informatie uit de verwijsbrief van uw tandarts.

Meestal ontvangen wij de verwijsbrief digitaal van uw tandarts. Mocht u die zelf hebben meegekregen dan is het van belang dat deze na de aanmelding zo spoedig mogelijk in ons bezit is (graag mailen naar info@orthowaalwijk.nl).

Voor (jong)volwassenen (16+) hebben wij een aparte oproeplijst omdat er geen urgentie meer is op het gebied van groei. Iedere week hebben wij een beperkt aantal consulten voor (jong)volwassenen. Het kan hierdoor zijn dat de wachttijden voor deze leeftijdscategorie oplopen naar zes maanden.

Wij adviseren u om alvast informatie in te winnen bij uw verzekeraar over uw polisvoorwaarden t.a.v. een eventueel orthodontie-traject.

Heeft u al eerder bij ons een consult gehad of heeft u een losse of afgebroken (draad)spalk? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

U kunt hieronder uw gegevens invullen, alle gegevens op deze pagina worden versleuteld verzonden conform de AVG-richtlijnen.