Aanmelden

Welkom bij Orthowaalwijk,

Fijn dat u zich aanmeldt voor uw eerste afspraak. Wij willen u graag helpen aan een mooie glimlach en een functioneel gezond gebit met behulp van specialistische orthodontische zorg op het juiste moment. Hieronder leest u meer over uw aanmelding en hoe wij uw aanmelding verwerken.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwalitatieve specialistische zorg. Daarom starten we niet meer patiënten op dan dat er plaats is om dit te waarborgen. De wachttijden kunnen oplopen tot ongeveer 9 maanden.

Meestal ontvangen wij de verwijsbrief digitaal van uw tandarts. Mocht u die zelf hebben meegekregen dan is het van belang dat deze na de aanmelding zo spoedig mogelijk in ons bezit is (graag mailen naar info@orthowaalwijk.nl).

Wij adviseren u om alvast informatie in te winnen bij uw verzekeraar over uw polisvoorwaarden t.a.v. een eventueel orthodontie-traject.

Heeft u al eerder bij ons een consult gehad of heeft u een losse of afgebroken (draad)spalk? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

U kunt hieronder uw gegevens invullen, alle gegevens op deze pagina worden versleuteld verzonden conform de AVG-richtlijnen.